Rocky Mountain Altitude Powerplay A50 C2 str. M

21% Rabatt!!

Nye Altitude Powerplay

Nye Altitude som ble lansert høsten 2021 vant EWS runder allerede før offisiell lansering, ble testvinner i Enduro Mountainbike Magazine (desember 2021) og har høstet bøtter og spann av god kritikk. Nye Altitude Powerplay er bygget på samme rammen med samme geometri. Den er lengre, slakkere og har mer dempervandring enn sin forgjenger (160mm bak), og leveres nå med 29" hjul. Rammen har integrert display i overrøret som gir deg all den informasjonen du trenger og intet mer. Batteriet er uttakbart med verktøy (5mm umbrako), som sikrer at batteriet sitter godt og ikke lager skranglelyder.
Rammen har god plass til plasskrevende bakdempere i tillegg til Overtimepack med 314 Wh. Middels høy pivot design som gir en smidig dempekurve og eliminerer behovet for kjedefører i toppen av kjedet.
Ride-4 geometri justering gir deg frihet til å tilpasse rammen ut fra løype og kjørestil. Altitude har også posisjonsjustering av bakaksling hvor man kan endre kjedestaglengden med +/- 10mmDyname 4.0
Den nye generasjonen av Dyname 4.0 systemet har blitt mye mer kompakt og fått en rekke oppgraderinger som sikrer en enda robust og pålitelig motor, i tillegg til mindre kjede vibrasjon og stillere drift. Alle 2022 modeller blir levert med 722 Wh batteri (uttakbart med en 5mm unbrakonøkkel). Display er integrert i overrøret på rammen, og navigeres via en ny kompakt og enkel fjernkontroll montert på styret (sykkelen kan også brukes uten fjernkontroll). Totalt er vekten med Dyname 4.0 redusert med -400 gr.

  • Samme geometri som Altitude
  • 720 W/H
  • Shimano MT6120 4-kaliper bremser
  • Maks dreiemoment 108 Nm
  • RockShox Zeb Select RC gaffel
kr 54 990,00 kr 69 999,00