SkiTrab Gara Titan WC m/stopper

20% rabatt!

Binding Gara Titan Wc + St 23/24

Gara Titan WC er førstevalget til verdens beste randoutøvere. Den er lett, funksjonell og skiller seg fra andre racebindinger ved at den er raskere å opperere. Den kan til og med går med i åpen posisjon, noe som kan være marginen som gjør at du kommer på pallen eller ikke, særlig i sprintdistansen i rando racing.

Gara Titan WC er svært lett, funksjonell og pålitelig. U-fjæra bak er av Titan og gjør bindingene enda lettere enn den varianten som heter Gara Titan. Frambindingen er selvfølgelig den geniale patenterte titanvarianten som til og med gir noe elastikk selv i låst posisjon, dette reduserer sannsynligheten for ski, sko og beinbrudd sammenlignet med mer statiske bindinger.

NB!: Som i alle andre racebindinger har Gara Titan WC ingen funsjonell utløserfunksjon i bindingene. Skitrab anbefaler derfor at den alltid kjøres i låst posisjon.

Vekt: 148 g

Denne varianten av Gara Titan WC leveres med skistopper som er påbudt i alle løp som overholder ISMF sitt regmement. Skistopperen veier bare 46 g, og den er laget for at bevegelsene skal være like både med og uten skistopper. Stopperen ble gjennomtestet av utøverne på WC nivå i 21/22 sesongen med svært gode tilbakemeldinger og at den ikke gjør skiftene noe tregere.

Om du har en Gara Titan eller Gara Titan WC binding uten skistopper kan du få kjøpt skistopper og et enkelt ombygningskit slik at du kan ettermontere stopperen.

Dersom du ikke har tenkt til å konkurrere kan du velge samme bindingen uten skistopper her

Hvem passer Gara Titan WC for?

Gara Titan WC passer for deg med ambisjonener innenfor rando racing, eller om du er svært opptatt av vekt.

  • Funksjonell
  • Rask å operere
  • Toppmodell
  • Brukes av de beste utøverne i verden
  • Svært lett
kr 4 799,00 kr 5 999,00
På lager